Hjem > FAQ > Innhold

Skum emballasje materialet hjørne varsel

Dec 03, 2016

Pakking rette vinkler oppmerksomhet

Når du bruker et rett vinkel hjørne er emballasjegebyrer boble vikle oppmerksom på, at festes fullpakket med elementer, slik som ikke bare effektivt kan redusere virkningen av kollisjon, kan forlenge varigheten av skum hjørne protector.

Tilsvarende punkt 1,

Hjørnet av skum emballasje det ikke er en fast synspunkt, i produksjon, må pakkes vinkel en, samtidig med emballasje for å redusere gapet, også best pakket tett, er i behov av oppmerksomhet, pakket varer vinkel gitt må være nøyaktig i pre-produksjon.

2 størrelsen hensyn

Skum Hjørnestørrelsen emballasje og emballasje varer, spesielt høyden eller tykkelse, hvis det er for stort vil resultere i løsere når du pakker, som bommer på effektiv beskyttelse.

Andre, på de rektangulære emballasje betraktningene

Artikler som er vinkelrett til det er pakket vinkelen er 90 grader, og mer kraftig, hvis boble vikle materiale vinkel pakken direkte, sannsynligvis føre det skum brudd og ikke tjene som en effektiv beskyttelse!

1, plast puten forsiktig

Pakking rektangulære elementer, kan vi i skummet emballasje i hjørnet, hjørne som en del av pad en plast pute, det kan effektivt hindre en skarp høyrevinkler punktert boble i bruk være sikker noter display, skarp vinkel må justeres i den plast pads.

2, hensyn for tetthet

Fordi skum emballasjematerialet i hjørnet i en plast pute, så når vi var pakking, sørg for å pakke en kompakt for å hindre plast pads på grunn av løs posisjon, når oppmerksomhet er nødvendig her hvis skum er skadet, kan det må behandles i tide, fordi riper forårsaket av synlige skarpe rette vinkler er enkle.