Hjem > FAQ > Innhold

Ingen batteri kreves RFID Blokkering kort gave

Mar 18, 2017

  • Model No .: Rfid blokkere kortet

  • Størrelse: CR80 eller tilpasset

  • Tykkelse: 0.80-1.40mm

  • Overflate: Frosted / blank / matt finish

  • Nummer Utskrift: Jet DOT utskrift / Thermo Transfer / Laser Graver

  • Funksjon: Identifikasjon, Betaling, kryptere / dekryptere, Information, Access Control

  • Materiale: PVC

  • Trykk: Offset utskrift / Serigrafi

  • Levering Way: ved ekspresslevering, ved sjøen eller ved Air

  • Transport Package: 200PCS / Box, 5000pcs / Kartong, 31kg eller tilpasset


produktbeskrivelse

Ingen batteri kreves RFID Blokkering kort gave

RFID Blokkering Kortet er på størrelse med et kredittkort som er utformet for å beskytte personlig informasjon lagret på kredittkort, debetkort, smartkort, RFID førerkort og andre RFID-kort fra e-lommetyv tyver som bruker håndholdt RFID skannere.


Skanner Guard Card er halvparten så tykk som en vanlig kredittkort, slik at det ikke vil øke størrelsen på lommeboken. Det er meget fleksibel og holdbar.


applikasjoner
> Forhindre RFID aktivert kredittkort, betalingskort.
> ID-kort, førerkort og alle RFID 'smartkort' fra å bli ulovlig skannet.
> Beskytter din informasjon blir mer og mer vanskelig. Selv om moderne teknologi øker brukervennlighet og effektivitet i våre liv, det gjør det også lettere for kriminelle å stjele personlig informasjon.
> RFID-brikker er økende i popularitet som teknologien sprer seg over flere bransjer. For forbrukerne er denne teknologien innebygd i kredittkort, ID-kort, pass og mer.
> Companies bygge inn en liten brikke i produkter som gjør at informasjon som skal sendes til en leser trådløst, avtagende transaksjonstid. I forhold til tradisjonelle kredittkort eller ID-kort som krever en stripe som skal leses, produkter med denne teknologien krever bare nærhet til å overføre informasjon og utføre transaksjoner. Disse kortene er presentert som praktisk, men de er også utsatt for å bli skummet uten å forlate lommen.
> Flott gave til kampanjen eller Annonse med OEM logo, URL, informasjons utskrift.


Egenskaper
1.RFID Blokkering Lommebok-kort -beskytte dine Sikkerhet- Sikker og Block RFID-kort (s), mens i den eksisterende kredittkort Holder, lommebøker, Case, Protector eller veske.

2.Designed å blokkere RFID lesere fra skanning kredittkort, debetkort, bankinformasjon, smartkort, RFID førerkort og andre RFID kort. Sandwich (opp til 6) kort mellom de to RFID Blokkerings kort.

3.Conveniently Passer i enhver lommebok! - 2 Thin kort er samme størrelse som kredittkort. Bruk din eksisterende kredittkort Holder, lommebok, Case eller veske. Du trenger ikke å kjøpe noe nytt eller noe annet å bære rundt.

4.NEW og forbedrede kort, ny design, lettere vekt. Slitesterk og solid, vil ikke falle fra hverandre. Vær og Vanntett / punktering og rivebestandig.

5.Great gaveide eller strømpe stuffer - Hvis du har kjære, felles kontoer eller forretningspartnere - Det kan være lurt å bestille ekstra sett, så de vil være beskyttet også.


Hvordan å bruke?
RFID blokkering kortet er enkel å bruke og bære rundt. Vi setter slike kort i lommeboken sammen med vårt kredittkort.


OEM / ODM alternativer

Vi kan åpne en ny form for deg i henhold til din størrelse og form, produsere nye kortet helt med design, mer informasjon vennligst kontakt salget.


Shenzhen Oaser Technology Co., Ltd.


Legg til: 4 / F, Block 1, No.17-2, Sør Pingxi Road, Longgang District, Shenzhen 518117, Kina


Con: Frank

Tel: 86-755-66602042

Pho: 86-18823853527

Fax: 86-755-83817588


E-post: Info@oaseschina.com

Hjemmeside: http://www.oaseschina.com

                 http://www.oaseschina.cn

                  http://oaseschina.en.alibaba.com