Hjem > FAQ > Innhold

Armbånd RFID programmet i barnehagen

Dec 03, 2016

Barnehage fine management system er avgjørende for fødsel, gjennom RFID-relaterte produkter kombinert med tale syntese (TTS teknologien) løsninger RFID armbånd koden ansatte posisjoneringssystem.

Lagt til leseren og RFID armbånd RFID Locator og innebygde tale syntese chip, kraft håndleddet sitt eget ID merke informasjonen og Locator nøyaktig anti-knusing stedsinformasjon i datasystemer, og deretter behandles av systemet kan tydelig reflekterer childand #39; s plassering, kan du også angi informasjon ved hjelp av stemme spørsmål en betimelig påminnelse på forhånd informert. RFID reader installert i barnehagen døren, kanal og mer avsidesliggende delene av et bestemt sted, for å motta informasjon fra alle koder i regionen.

Først av alt ser vi, uten fine håndtering av problemer og vanskeligheter som møter barnehage:

Nummer 1, ikke en real-time forståelse av barn og hvile aktivitet trender

Nå bestemme antall barn i en klasse eller lærer manuelle telle, stole hovedsak på lærerne ansvarlig og vil ikke samtidig oppfordret til i klassen eller hvile tid, trolig noen aktiviteter i forvaring av barn ikke er en lærer, så det ikke er en real-time forståelse av antall barn og trender.

På navneopprop er ropte en søknad, prosessen svært langsom, ikke tid sensitiv. Noen naughty, ikke lytte til læreren, er sannsynlig å ha lærere som fysisk avstraffelse childrenand #39; s saker, noe slikt når det skjer, barn, foreldre og lærere og barnehage selv påvirke samfunnet. Jeg tror at denne typen arrangement er som alle ønsker å se eller høre!

2, vises en krisesituasjon og lærere kan ikke vite i tide, noe som resulterer i forsinkelser og konsekvensene

Når på resten eller gratis aktiviteter, utilsiktet faller, blåmerker en krisesituasjon, siden den lærer canand #39; t vet i tid, vises løst, kan skade barn fysisk og mentalt. Dette fører til forsinkelser, konsekvensene er ufattelig.

Barnehage for alle barn med en tekst til tale-funksjon på RFID armbånd koden, RFID armbånd koden selv har anerkjennelse, informasjon til etiketten i barn.

Uansett klasse aktiviteter for barn, aktivitet eller ved hvile, kortet på leseren på døren inn, leserne vil overføre informasjon til childrenand #39; s datasystemer, og deretter behandles av datamaskinen til å sende childand #39; s nøyaktige plasseringen til lærer informasjon terminalen (innebygget broadcast), som informere læreren i klassen av childrenand #39; s situasjonen og fremveksten av en krisesituasjon.

Armbånd på innebygde tale syntese chip, bruk tale syntese stemme kringkasting definert. Syntetisk tale lyd klare og gjennomtrengende kraften, også i støyfulle omgivelser kan høre det tydelig, må forstå at hastighet er moderat, er for barn kan forstå. Du ved nødvendighet eller Locator også umiddelbar varsling når informasjon ikke ble registrert. Barnehage ledelse var så løse noen av problemene.

Funksjoner: stemme alert, sanntids overvåking, bekymringsløs barn i barnehage, lærer innsatsen kan mestre trenden og situasjonen for hvert barn.

Ønske vår motherlandand #39; s blomster i hele samfunnet, omsorg og oppmerksomhet kan vokse opp frisk og glad, yuyin samarbeid stemme syntesen produkter i verden vil bidra sin beste innsats!