Hjem > Nyheter > Innhold

En rimelig måte å markedsføre virksomheten din på

Dec 31, 2016

             

Plastnøkkelmerker er ofte festet til nøkkelringen uten kjetting som forbinder dem. Nøkkelmerke er tilgjengelig i forskjellige materialer fra rustfritt stål til plast. På alle måter er plast nøkkeltagger den mest populære en av grunnen til at de er billige og kan støpes i ulike former. Dessuten er disse merkene laget av plast tilgjengelig i en rekke farger. Ved hjelp av Plastic Key Tags, kan kundene dine passe godt med dem hvor som helst de går. Det er ubegrensede forretningsformål for trykte strekkode nøkkelmerker som for lojalitet og medlemskort, salgsfremmende produkter for et messesenter eller arrangement, merking eller prising, og til og med for å holde oversikt over møtet.


Gjør flere medlemmer tilsvarende penger?
Hvis du driver en butikk, et treningsstudio, et treningssenter, et yoga-studio eller spa og salong, en matbutikk, en bensinstasjon, en kirke eller en restaurant eller andre medlemskapsdrevne kommersielle, våre tilpassede plastnøkkelmerker med Strekkoder er et must!


Belønninger og rabatter
Gi dine pålitelige kunder VIP-behandling gjennom å la dem få poeng eller belønninger ved å bruke deres egendefinerte plastnøkkel-kode med hvert kjøp eller hvert besøk for å få tilbud, spesialtilbud, kuponger og rabatter.


Skjæretastetiketter
Velg fra våre brede skreddersydde formet nøkkeltagger fra vår eksisterende portefølje. Hvis du ikke ser en form du vil, bare spør oss, vi har muligheten til å lage en tilpasset form bare for virksomheten din.


Tilpassede trykte nøkkelmerker
Vårt team av begavede designere kan inkludere firmaets logo, bilder, variable data, eller gjøre det i form av noe meningsfylt som basketball når du er en basketballklubb.
Plast nøkkeltagger er små i størrelse og ekstremt rimelig, derfor er det sannsynlig å gi bort en stor mengde tagger på ulike arrangementer, så vel som steder som varehus, kjøpesentre, etc., som vanligvis tiltrekker seg store folkemengder. Ikke bare vil personen som får de gratis plastikkene setter pris på å få noe gratis; Hun eller han bruker muligens det også. Det faktum at en spesialdesignet plastnøkkel tag er ekstremt synlig, vil meldingen til din bedrift bli båret eller spredt til de som eieren har å gjøre med.

I fremtiden vil meldingen til firmaet bli sendt til en bred base av potensiell kunde. Det er ekstremt enkelt å bestille eller kjøpe plastnøkkeltagger på nettet. Vi tilbyr gratis frakt og de fleste ganger selv kunstdesign. Alt i alt er plastnøkkeltagger ideelle for lojalitetsprogrammer eller medlemskapsbelønninger, samtidig som du gir din bedrift gratis reklame.


Våre spesialutviklede plastnøkkelklistre er slitesterke og er laget av laminerte Teslin og PVC. De skreller ikke fra hverandre eller smelter enkelt sammen med glatte kanter. Våre nøkkelmerker er trykt i vakker full farge. Vi har alle slags konfigurasjoner - fra ett nøkkelmerke med variable størrelser til lommebokkort og nøkkeltagkombinasjoner. Disse er laget slik at du kan kaste kortet i lommeboken, feste til nøkkelringen eller gi en til ektefelle eller barn.