Hjem > Nyheter > Innhold

NFC-teknologi vil være en viktig rolle i livet ditt

Dec 22, 2016

NFC bør ha din oppmerksomhet fordi den baner vei for fremtiden. Med teknologien som den står for, er kredittkort og kontanter i utgangspunktet overflødige. Vi trenger ikke lenger dem. Hvorfor ville vi? Det gjør også mange andre ting overflødige også.

For eksempel, i Hong Kong, kan pendlere røre telefonen på og av offentlig transport - slik at telefonen fungerer som kort. Alle folk trenger en NFC-aktivert telefon, og den aktuelle appen. Vi har et lignende oppsett her i våre Aussie bakgårder. Opal-kortsystemet i NSW bruker NFC-teknologi, som har erstattet den nå arkaiske papirbillettmetoden.

Hvis det hele virker litt mye, vil denne sammenkoblingsmuligheten, zap, trykk, frapping oss i hvert hjørne vi vender oss, vente deg bedre. Fordi vi er bare i begynnelsen.

Selv om NFC-teknologi bare fanger på hele verden sakte, hvem vet hva den holder i butikken? Det trenger ikke engang å være NFC-teknologi. Det som er viktig er at denne typen evne er tilgjengelig. Om ti, tyve, kanskje femti år, er det en sjanse for at chips som disse vil bli implantert direkte inn i kroppen vår. Jo, jeg spekulerer bare. Men hvorfor ikke?

I dag bruker du et kredittkort til å betale for de daglige levekostnadene dine. I morgen bruker du mobiltelefonen din. I overmorgen bruker du håndleddet. Det er egentlig ikke så hektisk.

Etter hvert som teknologien utvikler seg, endres våre liv. Og teknologi, kjære leser, utvikler seg ikke bare raskt - men i eksponentielle proporsjoner. Hold deg, sett deg stramt og gjør deg klar. Fordi det som står foran, ser det ut som spennende ... Eller grusomt, antar jeg. Det er for deg å bestemme.