Hjem > Nyheter > Innhold

Skriv ut bruker hva?

Dec 03, 2016

Boken magazine utskrift letterpress utskrift i fortiden. Mange bruker offsettrykking.

Presse trykt med roterende letterpress maskin tidligere på grunn av dens rask og stor utskriften kjører. For å møte behovene til fargen offsettrykking og dyptrykk presser.

Reklame utskrift, farger, bilder, plakater, plakater, mest litografi, eller det kan være en lettelse, dyptrykk utskrift eller utskrift.

Notater og andre verdipapirer utskrift, dyptrykk utskrift, boktrykk og offset å hjelpe og gjøre sitt arbeid.

Kart trykt av foto-litografi som passer. På grunn av sin store størrelse, høy nøyaktighet, farge, mindre ut, manuskriptet og de fleste svart/hvitt.

Skrivepapir utskrift, som konvolutter, brevpapir, invitasjoner, visittkort, bøker, trening bøker og så videre, må være rimelig stor papirkopi, og kvalitet, mange med letterpress som en prioritet.

Emballasje og utskrift, som alle typer belter søt vegetabilsk mat, godteri, informasjonskapsler, beholder, for eksempel ulike typer av emballasje korrugerte bokser og rom innredning med bakgrunnsbilder og så videre, til dyptrykk utskrift.

Spesielle utskrift, som flasker og bokser, folie pressing, slanger preging, elektronikk, kretser, klistremerker, billetter, folie.