Hjem > Nyheter > Innhold

Utskrift bedrifter vokser opp hvordan å følge reglene for overlevelse

Dec 03, 2016

Dagens situasjon og trenden av verden endres hver dag, spesielt representert ved digital teknologi for den tredje perioden industrielle revolusjon, nye produkt sykluser blir kortere, nye ideer dukker uendelige, utskrift, også. Vi bør omfavne nye entusiasme, bør også overfor den ukjente endre kul skjerm, begge. Mangler tidligere vi kan være utdatert, men fravær av sistnevnte, vi kan også være fordi overfladisk kjennskap til nye ting går galt, til slutt slo tilbake forårsaker alle er tapt.

Kan være et resultat av utskrift folk og kultur er best, eller utskrift selv ble Wang Xuan ble hyllet som andquot, mest tett med datamaskinen industryandquot; skrive ut nye ting i livet alltid har den største entusiasme utskrift utdanningen, villig til å holde følge med trendene.

10 år siden, lansert av internasjonale standarder organisasjon sjøsetting og gjennomføre ISO9000 kvalitet management system sertifisering, utskrift bedrifter bekymret, har finansiert inviterte kvalifiserte tredjeparter å sjekke Factory standard, selv om noen er betalt for sertifikat levering, det er et avvik i gjennomføringen, så langt det er fortsatt bedrifter gått kvalitetssertifikater kan være mer tydelig enn reell. , Enten det er i gjennomføringen av en omfattende ressurs planleggelse (ERP), også søker utvidet liste utskrift er i forkant og CTP utskrift sirklene det har vært noen forsøk, overdreven ekspansjon føre til hjelpeløse galskap, flyktet hovedstaden kjeden bruddet sjefen saken. Nylig trykkerier i baken av Internett, begynte fosser på utvikling av e-handel, uvillig til å gi til andre, har det vært suksesshistorier for skjermen utskrift, det er dessverre tilbake pioneer, itand #39; s levende historie. Selvfølgelig årene utallige jeg alltid har å ha en stige av belegningsstein og la andre ovenfor. Noen sjøen kryss-flow slik helten!

Omfavne nye ting av entusiasme la utskrift menneskelig teknologi og materialer, og nye prosessen av dukket vanvittige, bekymret folk zhihou; mangel på nye ting nøyaktig dommer og down-to-Earth ånd personlig utskrift, og gjør noen investeringer tom drakes, penger kjøpte bare leksjoner, nå er har statisk Xia hjerte til ettertraktede jakten nye ting av entusiasme og godta nye ting av ro både samlet om når har. Uvillige til å gi til andre, alltid kjempe for ledende utskrift, er en god ting. Men sannheten bli fortalt, har grader, eller katastrofe, det vondt. Når forholdene ikke har modnet travelt på veien, er reisen dømt til å være fullt nytes.

Storbritannia berømte forskere Evolution Darwin sa: natur andquot, survival bøker og utskrift, oftere enn ikke den sterkeste heller ikke den mest intelligente, men artene kan tilpasse endre. andquot; Derfor kan trykkeribransjen å oppnå vellykket bedrift ikke være alt på forhånd, pregede er viktig å vite hvordan å unngå svakheter, å kjenne oss selv, jakten på differensiering; velger høyre angrep tiden, statisk, som Virgin, bevisst, andquot; den mest stand til å tilpasse hvis du vil endre andquot, business. Whatand #39; s mer, ethvert forsøk på å kreve finansiering støtte, det er en risiko for svikt Donnelley, for mangel på tilstrekkelig styrke av virksomheten virkelig oppsummert suksesser eller feil av andre enn på grunnlag av studier har relativt klare bilder senere noe nytt mer realistisk og virkelig gjøre en sirkel mer SMB markedet ledighet passer for utskrift.

Mai er fordi vi kroppen på en støy bratt ganger grunner, så bak ble folk zu, noe la folk canand #39; t slakk kartong skuffen, men statusen er noen når vi gå har noe ufullstendig rask, også ikke helt forstå markedet zhiqian, også ingen på nye ting har nok forståelse zhiqian, vi har utslett til tok har skritt, og vilkår , også ikke nyte nye ting å vi bringer av glad, fra ved falt ned, ikke sa stykker, minst har gjort behovet for svart og blå, tunge pent drum press bump, begynner alle igjen, men det vil starte igjen, tross alt, ikke alle av dem.