Hjem > Nyheter > Innhold

Sikkerhet RFID Wallet Blocking Card Beskytt dine personlige opplysninger

Jan 16, 2017
Grunnleggende informasjon
 • Modell nr .: AC-S116

 • Type: Smart Card

 • Les-skrive Metode: Ikke-kontakt

 • Struktur: Nei

 • Strømforsyningsmodus: Nei

 • Dataoverføringsmodus: Nei

 • Farge: Cmyk Print

 • Tykkelse: 1,2 - 1,4 mm

 • Varemerke: Oases Tech

 • Spesifikasjon: Tilpasset

 • HS-kode: 8523521000

 • Funksjon: Beskytt personlig informasjon om kredittkort, pass

 • Materiale: PVC + FPC

 • Etikett Kategori: Skjoldkort

 • Programfelt: Skjermkort

 • Frekvens: Nei

 • Utskriftsalternativ: Hvit Glanset, Hvit Matte, Full Farge eller Tilpasset De

 • Funksjon: Høy sikkerhet, Holdbar, Anti-Hacking

 • Bruk: Sikkerhetsbeskyttelse, salgsfremmende gave

 • Transportpakke: I henhold til Anskaffelseskvantiteten Pakket i Ca

 • Opprinnelse: Kina

produktbeskrivelse

RFID-teknologier har eksistert i lang tid, og de er nå inkludert i flere og flere elementer. Ja, dine RFID-produkter kan muligens leses fra avstand. Ja, en hacker kan kanskje lese kredittkortinformasjonen din eksternt når du går forbi. Men før du kjøper et RFID-blokkerende produkt, spør deg selv om du er bekymret for de riktige tingene.

Først og fremst har kredittkortet ditt faktisk en RFID-sender? Det store flertallet gjør det ikke. Har du noen gang blitt fortalt at du kan holde opp ditt kredittkort til en trådløs betalingsterminal, og uten å sette inn kortet ditt, betale for noe? For de fleste av mine venner, og verden generelt, er svaret nei.
De fleste RFID-aktiverte kredittkort er tungt markedsført slik at de kan brukes trådløst. De har navn som innebærer trådløs betaling: PayPass, Blink, PayWave, Express Pay, og så videre. Vanligvis bærer de en liten RFID / kontaktløs betalingslogo.

Tips: Det nye, små, gyldne metallfirkanten på ditt nye kredittkort angir ikke RFID. Også mange nye kontaktløse betalingskort vil ha chip-and-PIN-beskyttelse - eller vil bruke brikken til å beskytte selv RFID-kommunikasjon.

Hvis du ser på antall kredittkort med RFID, kan du ikke engang representere det statistisk. Det er ikke 0 prosent, men det er så langt under 1 prosent at det kan like godt være 0 prosent. En del av problemet er at alle større kredittkortleverandører kom ut med sin egen versjon, så leverandører og selgere måtte fysisk støtte de samme standardene. De fleste ønsker ikke å finne ut hvilke leverandører som støtter hvilke trådløse kort og de får den spesifikke korttypen.

Dessuten går det meste av verden på trådløse betalinger med mobilenheten. Apple Pay hadde flere brukere og adoptere i sin første dag i markedet enn alle aktive brukere av RFID-kredittkortprodukter kombinert. Apple Pay fungerer med hvert kredittkort du har, så lenge leverandøren din støtter Apple Pay. Nevnte jeg at Apple Pay er langt sikrere på nesten alle måter?

RFID-kort kommer med chip-and-PIN-beskyttelse, og leksjonene fra Apple Pay (og andre trådløse betalingsløsninger for mobiltelefoner) migrerer til kredittkort. Dagene når en dårlig fyr kan sitte på et hjørne og snuse kredittkortinformasjonen din uten tynn luft er nummerert.

Underholdning for paranoid Men gjorde den dårlige fyren sitt på hjørnet i utgangspunktet? Jo, jeg har sett demoene, men jeg har ennå ikke hørt om en kriminell som ble fanget ved hjelp av en RFID-sniffer eller som innrømmet å stjele kredittkortinformasjon trådløst. Vi vet om all slags cyberkriminalitet. Hvorfor ikke tyveri av RFID kredittkortinformasjon hvis risikoen er så høy?
Her er hvorfor: Det ville være en elendig bruk av en kriminell mastermind tid. Dagens smarte kriminelle bryter inn på nettsteder og stjeler hundretusener til titalls millioner kredittkort om gangen. Hvorfor ville en kriminell gå til innsatsen og bekostning av å stjele kredittkortinformasjon ett kort om gangen når du kan stjele en million i ett skudd?
Hvis en kriminell ønsker et kredittkort eller til og med ditt spesifikke kredittkort, kan han eller hun kjøpe det for noen få dollar fra flere steder på Internett. Faktisk er det betydelig billigere enn å kjøpe alt nødvendig RFID-angrep utstyr og sitte på et offentlig torg (som sannsynligvis vil ha ett eller flere sikkerhetskameraer trent på det i disse dager).
Fortsatt bekymret? Hvis du faktisk har et RFID-aktivert kredittkort, viser det seg at aluminiumsfolie gjør den samme jobben, om ikke bedre enn en dyr RFID-blokkerende hylse. Jeg vet at jeg skal få e-post fra RFID-blokkerende leverandører som sier at deres produkter beskytter bedre enn aluminiumsfolie. Ingen tvil om at det er sant i noen tilfeller.
Men hvis du er bekymret for det, bør du også pakke bilnøklene i aluminiumsfolie. Nå er vi i den paranoide sonen. Jeg har hørt fra lesere som har - jeg gjør ikke dette opp - fjernet hvert elektronisk produkt i huset deres på grunn av hacking frykt. De har solgt sine nye biler med innebygde datamaskiner og gått tilbake til eldre modeller uten noen. Jeg kan ikke fortelle om jeg har å gjøre med vanlige paranoide mennesker eller ekte paranoide skizofreni.
Hvis du har et kredittkort, er det en stor risiko det vil bli hacket, men ikke av en fyr som sitter på et hjørne som sniffer for kortet ditt mens du går forbi. Den førstnevnte er et faktum i livet. I sistnevnte tilfelle kan du få en bedre sjanse til å vinne lotteriet.

Søknad Blokkering av RFID LF 125 kHz, HF 13,56 MHz og UHF 860-920 MHz, antimagnetisk
Materiale 275gsm lakkert papir med en side sliver farge aluminiumsfolie
Vanlig størrelse 87 * 56mm eller tilpasset
Printing 4/4 farge tilpasset utskrift og kan skrive ut belagt papir side eller aluminiumsfolie side
Flate Glanset finish eller Matt finish
Pakke 50 kort / opp bag, 5000pcs per kartong, GW / eske: 8KG
Tilpasset pakke akseptert
Leveringstid 8 ~ 15 dager basert på QTY
Shipping Ved ekspress, sjø eller luft
Betalingsperiode T / T, Paypal, Western Union, L / C, RMB
MOQ 2000pcs
Gratis prøve Tilgjengelig når som helst

OEM & ODM velkommen!
Vi kan tilpasse produktene du trenger, designet er spesielt og unikt.