Hjem > Nyheter > Innhold

Noen tanker om Green utskrift og stemme

Dec 03, 2016

Qian avsnitt tid Kina utskrift blå bok, såkalte av Beijing Zhuang bør også planer av forurensning Echelon avviklet listen hendelse, forårsaket har utskrift i mye bekymring; historie Shang mest hardt av Beijing forurensning ordinans annonsert og implementering, til Beijing utskrift enterprise og industri bringer mer fjellet stort press, særlig økonomiske Shang daglig fine press; men forfatteren i kurs forelesninger Shi, også hørt noen utskrift Enterprise reflekterer lokal på green utskrift som har slappe av. Kombinasjon skriver, hvordan å nå konsensus om grønn utskrift, utføre politiske gjennomføringen av Governmentand #39; s miljøpolitikk og forskrifter, har blitt haster emner i bransjen. Etter min mening, denne essensen skrives industri og forholdet problemer, utskrift foretak Trade Organization av haster forskningsprogrammer og aktivt til regjeringen Institutt bekymret CD utskrift for å oppnå de beste resultatene. I denne forbindelse, forfatteren noen tanker og synspunkter for referanse.

A, miljøvern er verden hendelsen, er en av de høyeste menneskelige verdiene; planlegge tolv-fem planlegging og tretten år grønne ut av en av de viktigste policy-veiledningen; utskrift bedrifter bør ha en riktig forståelse og fast støtte, positiv handling.

To Shanghai Guanghua, Beijing er hovedstaden i landet, miljøkravene bør være høyere, tempoet bør være raskere; som en utskrift virksomhet og organisasjoner i Beijing, bør ha en riktig forståelse av og tilstrekkelig mentale forberedelsen og støtte til handling.

Tredje, etter min mening, handlinger-transformasjon av bedrifter skal substans, rent produksjon, forurensning i stedet for flyttet til utbyggingen, slik at forurensningen er kvantifisert. Dette bør være et viktig prinsipp, spesielt i Beijing, Tianjin og Hebei regjeringer når utskrift integrering oppsett og utskrift Association bør følges.

Fire, Beijing og lokale miljøvern avdelinger i regjeringen, bør gjøre klart forurensning kontroll gjenkjenning og innhold, i henhold til nasjonale krav i samme geografiske område og en ensartet standard og grad av alvorlighet. Guidet av disse prinsippene, praktisk vitenskapelige klassifiseringen data å dømme miljøkonsekvensene av utskrift meieri emballasje med bestemmelsene å forby eller begrense. Et par år siden, Beijing Environmental Protection Department og Beijing trykkeri under felles prøvetaking test, er en svært praktisk tilnærming (hvis behovet bør også fortsette å fungere). Basert på de miljømessige konsekvensene av de forskjellige måtene å utskriftsdataene, ikke over hele linja, vurdert separat emballasje, disposisjon, henholdsvis.

Fem eller en og vurdere tjenesten radius trykkeribransjen, kunde bekvemmelighet, den totale utformingen av byen oppsettet og trykking. Jeg foreslår utskrift foreninger og departementer, miljøvern og skrive ut customerand #39; s behov og maksimere effektiv bruk av ressurser i hele samfunnet, gjennomtenkt og forsiktig design av fremtidige ideelle trykking typer i oppsett metall emballasje, og omvendt nå lager klassifisering av utskrift løsninger. For eksempel i Beijing anbefales for eksempel at distrikter ikke å selv publisere den restriktive politikken utskrift virksomheter, og bør bli en enhetlig studie på utformingen av byen. Kan for eksempel digital trykkeribransjen om å gjennomføre miljøvurdering introduksjon til emballasje, i henhold til sin egen forståelse av markedets etterspørsel uten geografiske begrensninger nettsteder. Offsettrykking enterprise er avhengig av sin styring forurensning av grad og effekt, kan i forskjellige geografiske klut poeng, også er må er helt styring Hou bare kan beholdes? konkave utskrift enterprise enten ved å bruke løsemiddel type blekk og vann blekk dette en indeks til å se klut poeng geografiske? Hvis de fleste utskrift fabrikken flytting, skriv til byen med kunden transport forårsaket av trafikken holder blokkerer/forurensning og utskrift fabrikken prikk oppsettet i transport Zhijian av fordeler og ulemper og hvordan balansere? nå på vurdere godt over problemet med løsning programmet, eksisterende utskrift bedrifter i deres fordømmelse av den årlige rapporten til Chinaand #39; s utskrift industrien, har som mål å ta nødvendige tiltak.

Etter min mening, direkte endring av utskrift bedrifter sammenligner gunstig med flytting eller en kombinasjon. Flytting bevisst fokus på anlegget, slik at vanlige oppsettet og deling av miljøvern fasiliteter kan oppnå målet med lagring.

Liu, Beijing, Shanghai, Anhui og andre steder har vært offentlig politikk støtte for grønn utskrift, håper fortsetter å støtte. Nasjonale Green utskrift er større og satt i DTP, anbefaler vi regjeringer aktivt til landene dele og hva ytterligere støtte med egne kapital.