Hjem > Nyheter > Innhold

Hvorfor bedrifter bør tilby sine kunder lojalitetskort

Dec 31, 2016

Lojalitetskort og medlemskapsprogrammer er ikke lenger nye i forretnings- og markedsføringsverdenen. Over tid har bedrifter oppdaget gode og overbevisende grunner til at de skulle tilby sine kunder plastmedlemskapskort . Å levere gode belønningssystemer til kunder eller kunder medfører også et fantastisk utvalg av fordeler.


Pent utformede plast lojalitetskort eller nøkkelmerker, er markedsføringsverktøy som er opprettet av mange bedrifter som gir givende kjøpsadferd, og dermed øker kundenes ønske om å forbli lojal overfor virksomheten eller selskapet. Lojalitetskort tilbyr butikkrabatter, kreditt, bekvemmelighet, premier og mange andre fordeler som vil overbevise kundene om å forbli lojale kunder.


Mens mange bedrifter er mer fokusert på å øke sin kundebase i stedet for å forbedre sine tjenester til eksisterende kunder, er det fortsatt flere grunner til at bedrifter skal tilby trykte lojalitetskort til sine kunder. Disse årsakene er som følger:


 • Å beholde kundens lojalitet
  Å beholde lojale kunder er lettere enn å finne nye. Ved å gi klienter lojalitetskort, eller plastnøkkeltagger, gjør du faktisk et godt trekk for å beholde dem. Studier viste at forbrukere elsker sine plastbelønningskort og lojalitetsprogrammer. Hvis du gir dem lojalitetskort, vil de trolig engasjere seg i å kjøpe dine produkter eller benytte tjenestene dine. De vil handle konsekvent for å tjene flere poeng.

 • Lojalitetsprogrammer er kostnadseffektive
  Lojalitetsprogrammer pleier å være mer effektive og rimelige. Det er derfor mange bedrifter vurderer å gi sine kunder lojalitetskort. Det finnes varianter av teknikker når du etablerer lojalitetsprogrammer eller gir lojalitetskort som bedriftseiere kan vurdere for å forbedre kundeoppbevaring mens du samtidig leverer verdifulle tjenester og produkter.

 • Bonuskort Øk bedriftens vekst
  Ulike lojalitetskort eller programmer gir forskjellige resultater, men som bedriftseier bør du ikke undervurdere kraften til lojalitetskort. Disse har blitt bevist og testet over tid og har blitt utnyttet av mange bedrifter og næringer.

  Hvis du er en bedriftseier som har som mål å akselerere veksten i virksomheten din, gir du trykt lojalitetskort til kunden din virkelig mening. Kundeloyalitet er sett på som en av de enkleste måtene å sikre et godt forretningsmessig vekstutfall.

 • Å øke omdømmet
  Lojalitetskort har to fellesfunksjoner. En stimulerer nye kunder til å holde fast ved å kjøpe tjenester og varer, og den neste er å sørge for at eksisterende kunder føler at de er alle verdsatt av virksomheten din. Ved å gi lojalitetskort øker du ikke bare kundenes takknemlighet, men øker omdømmet til virksomheten din samtidig.

 • Å øke salget
  Å øke salget er også en annen grunn til at bedrifter gir kunder lojalitetsbelønningskort. Disse kortene har faktisk muligheten til å forbedre klientoppbevaring for bestemte operasjoner, siden klientene får belønninger og lagt til incitamenter for kjøp. På grunn av dette er å gi lojalitetskort til medlemskap en sterkt anbefalt markedsføringsstrategi som muligens vil bane vei for tilgang til den større delen av kundenes lommebøker. Du kan muligens øke salget dersom lojalitetsbelønningene og insentiver du gir til kundene dine, stemmer overens med deres behov og ønsker.


  Plastic lojalitetskort gjør kunden lykkelig. Dette er også en enkel grunn til at du må gi dem sine lojalitetsbelønninger kort i bytte for deres lojale støtte og patronage.