Golden Inkjet PVC Sheet

Ved å bruke materialer med høy ytelse og spesialtrykksbelegg for å sikre produkter av høy kvalitet, har du stor blekkabsorpsjonskapasitet og hurtigtørkingskarakteristikker for å gjøre utskriftsskjermen fargerik, nøyaktig fargegjengivelse, bredt fargeutvalg; klare bilder, høy skarphet linjer, egnet for produksjon med landskap, portrett, tekst av høy kvalitet kort; I tillegg vil trykkblekkdråpen i en gang komme i kontakt med belegget, og den vil bli fanget sammen fast av belegningsbestanddelene, slik at bildet har utmerket stabilitet, lang levetid på kortet.

Produktdetaljer

Golden inkjet pvc ark


Blekkskriver utskriftskvalitet er en enklere og kostnadseffektiv måte å lage kort ved hjelp av blekkskriverteknologi kombinert med kortteknologi. Én side med blekkstrykkbelegg og vanntett belegg, og andre sider med lamineringsolje (for enkel laminering). Din utformede layout kan skrives ut på utskriftssiden med blekkskriver direkte og deretter lamineres med overlegg for å lage kort.


Materiale
PVC / PET / Bio PVC
Farge
Hvit / gylden / sølv / gjennomsiktig
Størrelse
210 * 297mm (A4-størrelse) eller Tilpasset
Flate
Blank
Blekk
Pigment og fargestoff
Skriver
Alle typer blekkskriver
Tykkelse
0,10 ~ 0.60mm
Minimum antall

1000 stk  
Teknisk indeks: Utseende: Hvit, gull og sølv, jevn overflate, ingen mekaniske urenheter

Tykkelsesområde: 0,15-0,38mm
Lamineringstemperatur: 95 ~ 140
Lagringstilstand: Lysutladning, oppbevares under romtemperatur, mindre enn 1 meter stabellhøyde
Vanlige spesifikasjoner: A4, 210X297X0.3mm

Tykkelse: 0,13 mm, 0,18 mm, 0,30 mm


Vi tilbyr også Inkjet-utskrift PVC-ark, limt film PVC-ark, blekkskriverpapir, hvitkjerne for Inkjet PVC-utskriftstavle, Inkjet Clear PVC Overlay med lim, PVC Plast Super Clear PVC Film og så videre.

Oases Technology er en av de ledende leverandørene av gylden blekkpatron pvc ark i Kina. Vår fabrikk kan tilby deg lav pris, gratis prøve og tilpasset service. Velkommen til å kjøpe våre billige produkter med høy kvalitet.

Hot Tags: Golden inkjet PVC ark, Kina, leverandører, fabrikk, tilpasset, lav pris, billig, gratis prøve
Forespørsel

You Might Also Like