Konica Minolta Laser Utskriftsvennlig PVC Sheet Super White 0.3 Mm Tykkelse

Ved å bruke materialer med høy ytelse og spesialtrykksbelegg for å sikre produkter av høy kvalitet, har du stor blekkabsorpsjonskapasitet og hurtigtørkingskarakteristikker for å gjøre utskriftsskjermen fargerik, nøyaktig fargegjengivelse, bredt fargeutvalg; klare bilder, høy skarphet linjer, egnet for produksjon med landskap, portrett, tekst av høy kvalitet kort.

Produktdetaljer

Materiale
PVC
Tykkelse
0.15-0.38mm
Utskriftsmetode
digital (konica laser utskrift)
Farge
hvit eller tilpasset
MOQ
1000pcs
bruk
for utskrift


Den ene siden er for digital utskrift (konica laser printing)), og en annen side er med lamineringsolje (lim) for laminering.


Bildet kan skrives ut på utskriftssiden med alle konica-skrivere, og det kan deretter lamineres med belagt overlegg for å lage plastkort.


Detaljert bilder

1.God fargeduksjon
2.Enduring fargerike
3.Kjemisk stabilt
4.Klar og god bildebehandling
5.Fast tørking
6.Ideal for termisk laminering.
7.Hastere utskriftshastighet enn blekkskriver

Oases Technology er en av de ledende konica minolta laser printable pvc ark super hvite 0,3 mm tykkelse leverandører i Kina. Vår fabrikk kan tilby deg lav pris, gratis prøve og tilpasset service. Velkommen til å kjøpe våre billige produkter med høy kvalitet.

Hot Tags: konica minolta laser utskrivbar PVC-ark super hvit 0,3 mm tykkelse, Kina, leverandører, fabrikk, tilpasset, lav pris, billig, gratis prøve
Forespørsel

You Might Also Like