Full fargeutskrift belønning kortet/lojalitet kort/Privilege-kort med signaturfeltet

vi produksjon tilbys av butikker og kommersielle enheter å skille mellom privilegert og uten rettigheter. Forsiktig er tatt å utforme privilegium kortene i å kravet til klientene. Vi gjør levere privilegium kortene på gunstige priser og i tamper...

Produktdetaljer

Vi produksjon tilbys av butikker og kommersielle enheter å skille mellom privilegert og uten rettigheter. Forsiktig er tatt å utforme privilegium kortene i å kravet til klientene. Vi gjør levere privilegium kortene på gunstige priser og i tamper bevis pakking.


Vår ultimate utvalg av privilegium kort tilbys i ulike modeller og spesifikasjoner som brukes i ulike programmer som i butikker, klubber, hoteller, kjøpesentre og andre. Disse spesialdesignet kortene brukes i utgangspunktet i butikker og kommersielle enheter til å identifisere privilegium kundene. Kundene våre tilbys ganske kompetente priser for disse kortene.


Materiale

PVC/PET/Bio PVC

Størrelse

86*54*0.76mm(3-3/8andquot;X2-1/8andquot;) eller tilpasset

Minimum ANTALL

500 PCer

Kort overflaten

Matt/glanset/Frosted finish


Vennligst hjelp til å sende meg din adresse i detaljer, hvis du ønsker å evaluere gratis vareprøver.


Oaser teknologi er en ledende farger utskrift belønning kortet/lojalitet kort/privilegium kortet med signatur panelet leverandører i Kina. Vår fabrikk kan tilby lav pris, gratis prøve og skreddersydd service.


Kontakt oss om noen andre spørsmål.
Dine kommentarer ville være verdsatt.

Hot Tags: full fargeutskrift belønning kortet/lojalitet kort/privilegium kortet med signatur panel, Kina, leverandører, fabrikken, tilpasset, lav pris, billig, gratis prøve
Forespørsel

You Might Also Like