Høykvalitets belønningskort for butikk / supermarked i plastmateriale

Egendefinerte gavekort er et godt svar for nesten enhver bedrift! De er perfekte for spa, helseklubber, holistiske sentre, skjønnhetssalonger, solariumstudier, restauranter, vinbarer, gavebutikker, butikker, blomsterbutikker, barneklær og leketøybutikker og så mange andre spesialforhandlere. Disse...

Produktdetaljer

Egendefinerte gavekort er et godt svar for nesten enhver bedrift! De er perfekte for spa, helse klubber, holistisk sentre, skjønnhetssalonger, solarium studioer, restauranter, vinbarer, gave butikker, butikker, blomsterbutikker, barneklær og leketøy butikker og så mange andre spesialbutikker. Disse kortene kan utstedes med eller uten et datastyrt POS-system. Våre kvalitetskort er sikker på å gi et godt inntrykk!


Materiale

PVC / PET / Bio PVC

Størrelse

86 * 54 * 0.76mm (3-3 / 8 "x2-1 / 8") eller Tilpasset

Minimum antall

500 stk

Kortoverflate

Matte / Glanset / Frostet finish

01.jpg
Vennligst hjelp å sende meg adressen din i detaljer, hvis du vil evaluere de gratis prøvene.

图片 2.pngOases Technology er et av de ledende høykvalitetsbelønningskort for butikk / supermarked i plastmaterialeleverandører i Kina. Vår fabrikk kan tilby deg lav pris, gratis prøve og tilpasset service.


Ta kontakt med oss hvis du har andre spørsmål.
Dine kommentarer vil bli verdsatt.

Oases Technology er et av de ledende høykvalitetsbelønningskort for butikk / supermarked i plastmaterialeleverandører i Kina. Vår fabrikk kan tilby deg lav pris, gratis prøve og tilpasset service. Velkommen til å kjøpe våre billige produkter med høy kvalitet.

Hot Tags: Høy kvalitet belønning kort for butikk / supermarked i plastmateriale, Kina, leverandører, fabrikk, tilpasset, lav pris, billig, gratis prøve
Forespørsel

Du kommer kanskje også til å like