Tomt kreditt kort med magnetstripe

Som gavekort har vanligvis strekkode (serienummer) og magnetiske stripe (chip), kan det være kodet for å knytte til hverandre. Koding de samme dataene strekkoden (serienummer) i magnetstripen (chip). Når du skanner et kort, vises dataene i magnetstripen likt på kortet.

Produktdetaljer

Tomt kreditt kort med magnetstripe


Plastkort magnetiske Stripe er en av de enkleste måtene å spare penger på alle dine favoritt butikker og restauranter.


Oasesis mest omfattende online gave kort utveksling, hjelper deg med å kjøpe kortene med den største rabatten og selge kortene til nettsteder som betaler mest.


Med over 50.000 magnetkort tilgjengelig fra hundrevis av forskjellige forhandlere, du wonand #39; t har noen problemer med å få gode tilbud hvor som helst du vil gjerne butikk.


Materiale

PVC/PET/Bio PVC

Størrelse

86*54*0.76mm(3-3/8andquot;X2-1/8andquot;) eller tilpasset

Minimum antall

500 PCer

Kort overflaten

Matt/glanset/Frosted finish


Locomagnetic strips(300 OE)

Locomagnetic stripe detCARD perfekt for kortsiktige programmer der øverste nivået høy sikkerhet og varig kort liv er mindre av et problem. Magnetstriper på disse kortene er mer av en brun tone, mens Razor Cruiser mag striper er nesten svart i fargen. LoCo kort bruker et lavere styrke elektromagnetiske felt og benyttes for en rekke programmer som består ofgift kort, membershipandloyalty kort, transitt passerer, hotel plass hemmeligheter, fornøyelsespark passerer, dagligvare club-kort og muchmore.


Hicomagnetic striper (2750 OE)

Hicomagnetic stirp cardhas faktisk nå er helt omfavnet av til banktjenester marked og er likeledes benyttet i hoveddelen av tilgang kontroll programmer. Det må holdes i bakhodet at desto større coercivity, mer kostbar på magnetbånd er. Viktige skillet er Razor Cruiser magnetstripe detCARD kodet med et mer kraftig magnetfelt som gjør dem mer perfekt for sikker programmer og når kortene kan dras oftere.


Så hva bør jeg valgte, Razor Cruiser eller Loco?

Svar isLoco magnetstripen. Magnetstripen lesere er andquot; blindandquot; som om en stripe er Razor Cruiser eller LoCo og er utviklet for å sjekke ut både. LoComagnetic stripecards er perfekt for de fleste applications.95%of våre kunder valgte locomagstrip kort. Men hvis du kjører en bank, må Razor Cruiser magnetstripe cardof kurset.Vennligst hjelp til å sende meg din adresse i detaljer, hvis du ønsker å evaluere gratis vareprøver.


Hot Tags: tomt kreditt kort med magnetstripe, Kina, leverandører, fabrikken, tilpasset, lav pris, billig, gratis prøve
Forespørsel

You Might Also Like