Stor produsent plast PVC lojalitet magnetstripe-kort med tilpasset utskrift

Platsic magnetiske Stripe kort kan skrives ut i en rekke størrelser og tykkelse avhengig av selskapet ' s design og formål for plastkort. Vi er en Shenzhen basert manfactuer. Vi har gjennom mange år med solid erfaring i å produsere plast produkter til forskjellige søknadene. Vi...

Produktdetaljer

Platsic magnetiske Stripe kort kan skrives i en rekke størrelser og tykkelse avhengig av companyand #39; s design og formål for plastkort.


Vi er en Shenzhen basert manfactuer. Vi har gjennom mange år med solid erfaring i å produsere plast cardproducts for forskjellige programmer. Vi arbeider hovedsakelig med utenlandske klienter. Vår produktkvalitet samt ourservices er blant beste i plastkort industri, med fornøyde kunder globalt. Kort kan gjøres av alle størrelser, figurer og tykkelser.


Materiale

PVC/PET/Bio PVC

Størrelse

86*54*0.76mm(3-3/8andquot;X2-1/8andquot;) eller tilpasset

Minimum ANTALL

500 PCer

Kort overflaten

Matt/glanset/Frosted finish


Høy koersivitet striper (vanligvis 2750 OE, 4000 OE, ofte kalt Hi-Co eller Razor CRUISER) er mer tid, vann, høy temperatur og dyrere.


Lav koersivitet striper (vanligvis 300 Oe, 600 OE, ofte kalt Lo-Co eller LOCO) er billigere og mye mer populært.


Vi tilbyr en profesjonell koding. Vi kan ta datasett fra databasen filen o vi kan kode samme datasett på hvert kort. Det samme skjer med overflaten datasett.

Vennligst hjelp til å sende meg din adresse i detaljer, hvis du ønsker å evaluere gratis vareprøver.

Oaser teknologi er en av de ledende stor produsent pvc lojalitet magnetstripe plastkortet med tilpasset utskrift leverandører i Kina. Vår fabrikk kan tilby lav pris, gratis prøve og skreddersydd service.


Kontakt oss om noen andre spørsmål.
Dine kommentarer ville være verdsatt.

Hot Tags: stor produsent plastikk PVC lojalitet magnetiske stripe kort med tilpasset utskrift, Kina, leverandører, fabrikken, tilpasset, lav pris, billig, gratis prøve
Forespørsel

Du kommer kanskje også til å like