Utskrift medlemskort for smykker eller klesbutikk

Plast medlemskap kort kan skrives ut i en rekke størrelser og tykkelse avhengig av selskapet ' s design og formål for plastkort. Vi er en Shenzhen basert manfactuer. Vi har gjennom mange år med solid erfaring i å produsere plast produkter til forskjellige søknadene. Vi håndterer...

Produktdetaljer

Plast membershipCard kan skrives i forskjellige størrelser og tykkelse avhengig av companyand #39; s design og formål for plastkort. Vi er en Shenzhen basert manfactuer.


Vi har gjennom mange år med solid erfaring i å produsere plast produkter til forskjellige søknadene. Vi arbeider hovedsakelig med utenlandske klienter. Våre produktkvalitet samt våre tjenester er blant beste i plastkort industri, med fornøyde kunder globalt.


Kort kan gjøres av alle størrelser, figurer og tykkelser.


Materiale

PVC/PET/Bio PVC

Størrelse

86*54*0.76mm(3-3/8andquot;X2-1/8andquot;) eller tilpasset

Minimum ANTALL

500 PCer

Kort overflaten

Matt/glanset/Frosted finish


Vennligst hjelp til å sende meg din adresse i detaljer, hvis du ønsker å evaluere gratis vareprøver.


Oaser teknologi er en av de ledende utskrift medlemskortet for smykker eller klær store leverandører i Kina. Vår fabrikk kan tilby lav pris, gratis prøve og skreddersydd service.


Kontakt oss om noen andre spørsmål.
Dine kommentarer ville være verdsatt.

Hot Tags: utskrift medlemskort for smykker eller klesbutikk, Kina, leverandører, fabrikken, tilpasset, lav pris, billig, gratis prøve
Forespørsel

You Might Also Like