Cr80 Størrelse Universitet Elektronisk ID-kortutskrift

For å tilfredsstille enkelte kunder som ønsker å skrive ut ID-kortet alene, kan vi levere ID-kortet med laminering (overlegg) på den. Med overlegget vil utskriftseffekten bli bedre. ID-kort med overlegg er populære blant skolesystemet og medlemskapssystemet, siden de må skrive ut ulike studenters foto på den.

Produktdetaljer

ID-kort, et system for tilgangskontrollhåndtering, det viser ordrenheten til et firma eller en skole. Den inneholder 2 hovedsystemer, magnetisk stripe og RFID mikrochip. Med forskjellig form, logo og kunsthåndverk på kortet, skiller det seg fra forskjellige bedrifter og skoler, noe som er en god måte å vise bedriftskulturen på. ID-kort sikrer sikkerhet og orden for kontorer og skoler.


Materiale

PVC / PET / Bio PVC

Størrelse

86 * 54 * 0.76mm (3-3 / 8 "x2-1 / 8") eller Tilpasset

Minimum antall

1 stk

Kortoverflate

Matte / Glanset / Frostet finish

01.jpg 

ID-kort kan brukes som ID og adgangskort, medisinske kort, student ID-kort, ID-kort og ID-merker. Disse ID-kortene kan gjøres med flere kunsthåndverk, og du kan skrive ut logo, foto og personlig informasjon på den, slik at den skiller seg ut med andre. ID-kort er mye brukt i tilgangskontroll og ID-identifikasjon.For å tilfredsstille enkelte kunder som ønsker å skrive ut ID-kortet alene, kan vi levere ID-kortet med laminering (overlegg) på den. Med overlegget vil utskriftseffekten bli bedre. ID-kort med overlegg er populære blant skolesystemet og medlemskapssystemet, siden de trenger å skrive ut forskjellige studentbilder på den.Oases Technology er en av de ledende cr80 size universiteter elektroniske ID-kort utskrift leverandører i Kina. Vår fabrikk kan tilby deg lav pris, gratis prøve og tilpasset service. Velkommen til å kjøpe våre billige produkter med høy kvalitet.
Hot Tags: cr80 størrelse universitet elektronisk id-kort utskrift, Kina, leverandører, fabrikk, tilpasset, lav pris, billig, gratis prøve
Forespørsel

You Might Also Like