Plastic Employee ID-kort Utskrift Pvc ID-kort Maker

ID-kort kan brukes som aksjeselskap ID og adgangskort, medisinsk kort, student ID-kort, medlems ID-kort og ID-badges.These ID-kort kan gjøres med flere kunst håndverk, og du kan skrive ut logo, bilder og personlig informasjon på den, noe som gjør det skilles med others.ID kortene er mye brukt i adgangskontroll og ID identifikasjon.

Produktdetaljer

ID-kort, et system for adgangskontroll ledelse, viser det orden i en bedrift eller skole. Den inneholder 2 hovedsystemer, magnetstripe og RFID microchip.With annen form, logo og kunst håndverk på kortet, skiller det ulike bedrifter og skoler, som er en god måte å vise selskapets kultur. ID-kort sikrer trygghet og orden for kontorer og skoler.


Materiale

PVC / PET / Bio PVC

Størrelse

86 * 54 * 0.76mm (3-3 / 8 "x2-1 / 8") eller tilpasset

minimum ANT

Ingen MOQ

kort Surface

Matt / blank / Frostet overflate

ID-kort kan brukes som aksjeselskap ID og adgangskort, medisinsk kort, student ID-kort, medlems ID-kort og ID-merker. Disse ID-kort kan gjøres med flere kunst håndverk, og du kan skrive ut logo, bilder og personlig informasjon på den, noe som gjør det skilles med others.ID kortene er mye brukt i adgangskontroll og ID identifikasjon.For å tilfredsstille noen kunder som ønsker å skrive ut ID-kortet av seg selv, kan vi levere ID-kort med laminering (overlay) på den. Med overlegg, vil utskriften effekten bli bedre. ID-kort med overlegg er populære blant skolens system og medlemskap system, siden de trenger å skrive ut ulike studentenes bilde.
Vennligst hjelp til å sende meg adressen din i detaljer, hvis du ønsker å evaluere gratis vareprøver.

Ta kontakt med oss hvis noen andre spørsmål.
Dine kommentarer vil bli verdsatt.


Hot Tags: plast ansatt id-kort utskrift pvc id-kort maker, Kina, leverandører, fabrikk, tilpasset, lav pris, billig, gratis prøve
Forespørsel

You Might Also Like