Silver Stamping Pvc-kort fra Kina Leverandør

Som et av de forhåndsbetalte kortene som kan brukes ikke bare i enhetsbutikk, for eksempel supermarked, smykkerbutikk, salong, blomsterbutikk, leketøybutikk, bokhandel, kan du se at mange av disse butikkene har noen gave- og belønningskort som har noen penger i det, som kan være belønninger for kunder, medlemmer og også ...

Produktdetaljer

Som et av de forhåndsbetalte kortene som kan brukes ikke bare i enhetsbutikk, for eksempel supermarked, smykkerbutikk, salong, blomsterbutikk, leketøybutikk, bokhandel, kan du se at mange av disse butikkene har noen gave- og belønningskort som har noen penger i det, som kan være belønninger for kunder, medlemmer og også kan være en fantastisk gave til slektninger, og du kan innse at det også er en flott reklame for kampanjer.

 

Og også du kan legge merke til at vi i dag ikke bare har butikkens gavekort, men også nettbutikkens gavekort som amazon-gavekort, iTunes-gavekort. Du kan kjøpe noen produkter fra nettbutikk. Noen ganger når du mottar pakken, kan du finne ut at det er gavekort sendt av butikkeiere at du kan bruke dem som kontanter neste gang.

 

Det er forskjellig mengde trykt på overflaten av kortet, så det kan brukes som kontanter. Det ligner på kredittkort, bare det kan bare brukes på et bestemt sted.

 

Kortstørrelse : Det er 2 standardstørrelser for ID-kort, CR80 og CR50

CR80: 86 * 54 * 0.76mm (3 3/8 * 2 1/8 ", tykkelse 30 mil)

CR50: 88,6 * 43,8 * 0,76 mm (3 1/2 * 1 23/32 ", tykkelse 30 mil)

Tilpasset størrelse er tilgjengelig

 

Gavekort, et system for markedsføringsmodellen. Den inneholder 2 hovedsystemer, magnetisk stripe og RFID-mikrochip.

 

Magnetisk system (to kategorier): 300 Oe, 600 Oe; Hico: 2750 Oe
Loco er et mer populært alternativ for gavekort

Siden gavekortet vanligvis har strekkode (serienummer) og magnetisk stripe (chip), kan det være kodet for å forbinde med hverandre. Koding av de samme dataene til strekkoden (serienummeret) i magnetstripen (chip). Når du skanner et kort, vises dataene i magnetstrimmelen det samme på kortet. 

Alternativer for RFID-sjetonger:

LF : 125 KHz; HF: 13,56 MHz; UHF: 860-960 MHz

Vanlige sjetonger til gavekort er:

A.LF (125 KHz)

EM4200 (Minnestørrelse: 128 bits)

ATA5577 (Minnestørrelse: 363 bits)

HF : (13,56 MHz)

Fudan FM11RF08 (Minnestørrelse: 1024 byte; Brukerminne: 716 byte)

UHF : (840-960 MHz)
NXP UCode Gen2, UCodeHSL, G2XM, G2XL

 

Andre chiptyper er tilgjengelig på forespørsel.

 

 

 

Tilgjengelig håndverk:

Hot stempel (gull / sølv / rød), Laser sølv / gull, Lasergravering, Blekkskriver, Skrap av panel, Strekkode / QR-kode, Termisk utskrift, Hologram, Embossing, Lim, UV-blekk, Hologram, Hulpunch, etc .

 

Velkommen kontakt oss hvis du har spørsmål.

Din forespørsel vil bli besvart om 24 timer.Oases Technology er et av de ledende sølvstampede pvc-kortene fra kinesiske leverandørleverandører i Kina. Vår fabrikk kan tilby deg lav pris, gratis prøve og tilpasset service. Velkommen til å kjøpe våre billige produkter med høy kvalitet.
Hot Tags: sølv stempling pvc kort fra Kina leverandør, Kina, leverandører, fabrikk, tilpasset, lav pris, billig, gratis prøve
Forespørsel

Du kommer kanskje også til å like