Skreddersydd Rfid Anti Skimming Card med liten MOQ

RFID-blokkeringskort er størrelsen på et kredittkort som er utformet for å beskytte personlig informasjon som er lagret på kredittkort, debetkort, smartkort, RFID-driverlisenser og andre RFID-kort fra e-lommetyver med håndholdte RFID-skannere.

Produktdetaljer
Hva er RFID-blokkeringskort?

RFID-blokkeringskort er størrelsen på et kredittkort som er utformet for å beskytte personlig informasjon som er lagret på kredittkort, debetkort, smartkort, RFID-driverlisenser og andre RFID-kort fra e-lommetyver med håndholdte RFID-skannere.

Hvordan fungerer RFID-blokkeringskort?

RFID-blokkeringskort består av en blanding av metaller som forstyrrer skanneren fra å lese RFID-signaler. Det er utvendig og innvendig belegg som ikke er stiv, så kortet er veldig fleksibelt.


Hold dataene dine trygge

Med RFID-blokkeringskort, innovativt aluminiumsinnvendt interiør, kan du være sikker på at kortnummer, adresse og annen viktig personlig informasjon er trygt fra nærliggende RFID-skannere.

Forleng livet til kortene dine

RFID-blokkeringskort hjelper til med å beskytte mot slitasje eller daglig bruk, på samme måte som bankutstedte korthylser gjør ... forskjellen er, på grunn av vårt forsterkede materiale, at levetiden til RFID-blokkeringskort langt overskrider de grunnleggende papirene. .. som betyr at kortene dine varer lenger også!


Produktnavn

Anti elektronisk tyveri rfid blokkering kort

Materiale

PVC / aluminiumfolie materiale

Størrelse

86 * 54 mm (3-3 / 8 "x2-1 / 8") eller Tilpasset

Minimum antall

200 stk

Kortoverflate

Matte / Glanset / Frostet finish

tilpasset

Utskrift med kunstverk eller design

Funksjon

Beskytt alle rfid-smartkortrelaterte kredittkort fra ulovlig skannet

applikasjon

Beskytt personlig informasjon om kredittkort, pass, ID-kort, etc ...17.jpg

41.jpg> Velg oss for å være din beste pålitede partner

Vi som kortproduksjon har rik erfaring for RFID-kort, RFID-blokkeringskort, plastkort ... etc

Håper at gjennom vårt faglige nivå og rik erfaring å ha sjanse bli din best pålitelige partner!


Velkommen kontakt oss hvis du har spørsmål. Din forespørsel vil bli besvart om 24 timer.Oases Technology er et av de ledende tilpassede rfid anti skimming-kortene med små moq leverandører i Kina. Vår fabrikk kan tilby deg lav pris, gratis prøve og tilpasset service. Velkommen til å kjøpe våre billige produkter med høy kvalitet.
Hot Tags: tilpasset rfid anti skimming kort med små moq, Kina, leverandører, fabrikk, tilpasset, lav pris, billig, gratis prøve
Forespørsel

You Might Also Like