Profesjonelt tilpasset RFID-blokkeringskort

Blokkeringskortet er størrelsen på et kredittkort som er utformet for å beskytte personlig informasjon som er lagret på smartkort med høy frekvens (13.56mhz), som kredittkort, debetkort, ID-kort, pass, medlemskort og så videre. Ingen batteri. Den trekker energi fra skanneren til strømmen og skaper øyeblikkelig et E-Field, et surround-elektronisk felt som gjør alle 13,56mhz-kort usynlige for skanneren. Når skanneren er utenfor rekkevidde, sperrer blokkeringskortet de-powerSimply dette blokkeringskortet i lommeboken og pengeklippet, og alle 13.56mhz-kort innenfor rekkevidden av E-feltet blir beskyttet.

Produktdetaljer

Blokkeringskort er i samme størrelse som kredittkort, som er utformet for å beskytte personlig informasjon fra e-lommetyver med en hvilken som helst type RFID-skannere.

Materiale

PVC, PET, ABS etc.

Størrelse

Standard størrelse: 85,5 * 54mm (samme som kredittkortstørrelse)

Tykkelse: 1,35 mm, torelance +/- 0,05 mm eller tilpasning

Kortoverflate

Matt, Glanset eller frostet

Printing

CMYK Offsettrykk eller silketrykk

håndverk

Signaturpanel, Lasernummer, Embossing, magnetisk stripe, strekkode, QR-kode etc.

Søknad

Beskytt personlig informasjon om Kredittkort, Pass, ID-kort etc.

  Klassifisering av RFID-blokkeringskort

  Type1-E-skjermmodul

Denne typen RFID-blokkeringskort er basert på E-skjermmodul, som kan føre inn en frekvens fra 10-20 MHz.

Som vi vet, er RFID / NFC-enheten som brukes i Kreditt / debetkort 13,56MHz, slik at blokkeringskortet vil forstyrre enhetens arbeid.

  Type2 - AL ark eller skjerming stoff materiale

Denne typen RFID-blokkeringskort er laget av spesielle aluminiumsark eller skjermingstoff. Det fungerer når det blokkerende kortet dekker kredittkortet minst 60%. Det spesielle materialet vil forstyrre skanneren fra å lese RFID-signaler, og dermed beskytte informasjonssikkerheten.

 

Viktige funksjoner i RFID-blokkeringskort


Veldig gunstig

Beskytt din personlige informasjon Sikkerhet, Forhindre at kredittkort, betalingskort, ID-kort, pass og annet RFID-kort blir skannet ulovlig.

 

Tynt og lett

Størrelsen på rfid-blokkering er den samme som kredittkort. Bruk din eksisterende kredittkortholder, lommebok, veske eller hylse. Du trenger ikke å kjøpe noe nytt eller noe annet å bære rundt.

 

Praktisk å bruke

RFID-blokkeringskort er enkelt å bruke og bære rundt. Du trenger bare å legge i lommeboken sammen med vårt kredittkort. Det er veldig praktisk og fleksibelt.

 

Kreative gaver

Hvis du har kjære, Fellesregnskap eller Forretningspartnere - Du vil kanskje bestille ekstra sett, så de vil også bli beskyttet.


> Velg oss for å være din beste pålitede partner
Vi som kortproduksjon har rik erfaring for RFID-kort, RFID-blokkeringskort, plastkort ... etc
Håper at gjennom vårt faglige nivå og rik erfaring å ha sjanse bli din best pålitelige partner!

Velkommen kontakt oss hvis du har spørsmål. Din forespørsel vil bli besvart om 24 timer.

Oases Technology er en av de ledende profesjonelle tilpassede rfid-blokkeringskortleverandørene i Kina. Vår fabrikk kan tilby deg lav pris, gratis prøve og tilpasset service. Velkommen til å kjøpe våre billige produkter med høy kvalitet.

Hot Tags: Profesjonell tilpasset RFID blokkering kort, Kina, leverandører, fabrikk, tilpasset, lav pris, billig, gratis prøve
Forespørsel

You Might Also Like