RFID Uhf Tree Nail Tags for Tree Tracking

Folk setter inn en RFID-neglelag i treet, og skriver ut en etikett på tegnet på treet. Bruk RFID-leser til å kode informasjonen, navnet, alderen, diameteren på etiketten, ikke som metallmerket henger på treet, noe som vil bli påvirket av været, eller ødelagt av andre. For andre, selv uten erfaring, kan de bruke mobiltelefonen til å lese taggen for å få informasjonen fra treet. Det er en god partner for fruktbonden, de kan kode produksjonsdataene i taggen, sammenligne datafil gjennom 2-3 år , kan lett velge det gode frøet, og sparke ut den dårlige. få mest mulig utbytte av bakken.

Produktdetaljer

RFID uhf tre negler koder for Tree sporing
Materiale
PP, TPU, ABS
frenquency
LF / HF / UHF
chips
TK4100, EM4200, T5577, F08, Alien H3.
Størrelse
diameter 6 mm, lengde 40,5 mm. Header 22mm
Leseavstand
LF: 1-5 cm
HF: 1-10 cm
UHF: 1-3m
Prøver
Gratis frekvenseksempler
applikasjon
Tre- og tømmerproduktstyring, pallesporing Beskrivelse:

Nail tags gjør det mulig å merke RFID-merking av trevarer og paller for en rekke konstruksjons- og transportapplikasjoner.

Et holdbart glassfiberhus beskytter innebygd elektronikk under installasjon og bruk. Et standardboring gjør at HID Global Nail Tag transponderen kan monteres i tette materialer.


applikasjon

Wooden Tracking

Skogbruk ledelse

Sporing av plastprodukter

PCB bord elektronikk sporing ledelse

(Gjelder for en rekke ikke-metalliske produkter, sikkerhetsinspeksjon, emballasjelogo, kjøretøyidentifikasjon, parkadministrasjon, treadministrasjon, skogsinspeksjon og andre eiendomsidentifikasjonsstyringssystemer.)

Installasjon:

Først gjør du et hull i treet eller treet (diameter 6x40mm) Deretter settes Nex-211 spikstag med en gummihammerslag. Unngå å borle spiker i treet eller treet direkte, noe som vil skade spikeren ..

Fordeler

Nail-taggen kan enkelt, raskt og sikkert monteres i paller og beholdere, slik at du kan spore nøyaktig sanntidssporing og levere organisasjoner de dataene som trengs for å optimalisere industrielle prosesser, arbeidsflyt og lagerstyring. Nail Tag brukes også i skogbruk og forskningsprogrammer for å merke levende trær. Fuktmotstand og stabil ytelse over svingende temperaturer sørger for langsiktig ytelse.• Rask, sikker installasjon - Tagger er enkelt drevet på plass, og er nesten umulig å fjerne.

• Robust pålitelighet - høy motstand mot fuktighet, termisk fluktuasjon, vibrasjon og støt.

• Uovertruffen kvalitet - fullautomatisert HID-produksjon og direktebindingsteknologi sikrer pålitelig ytelse.

• Vanlig bruk: Paller, sement og treOases Technology er en av de ledende rfid uhf tre neglene for tre sporingsleverandører i Kina. Vår fabrikk kan tilby deg lav pris, gratis prøve og tilpasset service. Velkommen til å kjøpe våre billige produkter med høy kvalitet.
Hot Tags: rfid uhf tre negler koder for tre sporing, Kina, leverandører, fabrikk, tilpasset, lav pris, billig, gratis prøve
Forespørsel

Du kommer kanskje også til å like