LF 125KHZ forhåndstrykte RFID Student Legitimasjon kortet EM4100

Et smartkort er et plastkort om dimensjonene på et kredittkort, med en innlagt mikrobrikke som kan lastet med informasjon, brukes for telefonen ringer, elektronisk kontantbetaling, i tillegg til andre programmer, og deretter jevnlig oppdateres for ekstra utnytte. RFID-enheten gir den samme...

Produktdetaljer

Et smartkort er et plastkort om dimensjonene på et kredittkort, med en inlaymicrochip som kan lastet med informasjon, brukes for telefonen ringer, elektronisk kontantbetaling, i tillegg til andre programmer, og deretter jevnlig oppdateres for ekstra utnytte.


RFID-enheten gir samme formål som en strekkode eller en magnetiske stripe på baksiden av et kredittkort eller ATM-kort. Det inneholder en eksklusiv ID for objektet. Og akkurat som en strekkode eller magnetstripe må skannes for å få informasjon, RFID-enheten skal skannes for å få identifikasjonsinformasjon.


Materiale

PVC/PET/Bio PVC

Størrelse

86*54*0.76mm(3-3/8andquot;X2-1/8andquot;) eller tilpasset

Minimum ANTALL

500 PCer

Kort overflaten

Matt/glanset/Frosted finish

Frekvens

LF / 125KHZ

Chip alternativer

EM4200, EM4305, EM4450, TK4100, T5577


Vennligst hjelp til å sende meg din adresse i detaljer, hvis du ønsker å evaluere gratis vareprøver.


Oaser teknologien er en av de ledende lf 125khz forhåndstrykte rfid student Foto id-kort em4100 leverandørene i Kina. Vår fabrikk kan tilby lav pris, gratis prøve og skreddersydd service.


Kontakt oss om noen andre spørsmål.
Dine kommentarer ville være verdsatt.

Hot Tags: LF 125KHZ forhåndstrykte RFID student Foto ID-kort EM4100, Kina, leverandører, fabrikken, tilpasset, lav pris, billig, gratis prøve
Forespørsel

You Might Also Like