Hjem > FAQ > Garantipolitikk

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere og revidere denne Returns / Refund / Reprint Policy uten varsel for å gjenspeile endringer i våre retningslinjer, tjenester og / eller som svar på kundens tilbakemelding. Når vi gjør endringer i denne policyen, vil vi revidere den "sist oppdaterte" datoen øverst på denne policyen. Vennligst sørg for at du gjennomgår det ofte som helst når du legger inn en ordre med Oases tech, gjelder gjeldende retur / tilbakebetaling / utskriftspolicy.


Vi garanterer at våre trykte produkter ikke vil være defekte i samsvar med industristandarder. Du kan kontakte vår kundeservice og en Oases tech representant vil gjerne hjelpe deg med eventuelle generelle problemer du måtte ha med utskriftsjobben.


Hvis du mener at utskriftsjobben din er defekt eller ikke har oppfylt dine krav på annen måte, vennligst følg disse instruksjonene:


Send oss en epost innen fem (5) virkedager etter mottak av bestillingen din. Hvis du ikke kontakter oss innen denne tidsrammen, antar vi at jobben din var tilfredsstillende ved mottak og ikke har plikt til å gi tilbakebetaling eller utskrift.


Når du har kontaktet oss, har vi fem (5) virkedager for å avgjøre om en tilbakekalling eller tilbakebetaling er hensiktsmessig, eller for å gi deg råd om at mer informasjon er nødvendig for å behandle forespørselen din. Hvis vi ber om ytterligere informasjon for å bekrefte en forespørsel, og den ikke leveres innen rimelig tid, er vi ikke forpliktet til å gi tilbakemelding eller refusjon.


Hvis vi avgjør at et produkt faktisk er defekt eller ikke har oppfylt våre forpliktelser på annen måte, starter vi en utskrift av utskriftsjobben med rushproduksjon. Hvis vi etter en utskrift ikke kan løse problemet, vil vi da tilby et problem med tilbakebetaling av den opprinnelige bestillingsprisen. Vi forbeholder oss retten til å kreve eksempler på eventuelle påståtte defekte varer før en av de ovennevnte resolusjonene blir avtalt.


En kundeservicerepresentant vil vanligvis kontakte deg innen 24-48 timer av oss for å avgjøre at et utskrift eller tilbakebetaling er hensiktsmessig for å bekrefte den godkjente løsningen. Hvis du ikke kontakter vår representant innen fem (5) virkedager etter deres første forsøk på å kontakte deg med den godkjente løsningen, antar vi at problemet ikke har blitt løst, og det vil ikke bli gitt noe nytt eller tilbakebetalt.


Når den godkjente løsningen er avtalt, må du returnere hele den originale utskriftsordren til oss på adressen fra vår kundeservicerepresentant innen 15 kalenderdager etter at løsningen er godkjent, hvis ikke vi er enige om det. Hvis du ikke returnerer det innen denne tidsrammen, godtar du at den opprinnelige bestillingen belastes mot kredittkortet ditt på fil med Oases tech. Returetiketter vil bli utstedt i hvert enkelt tilfelle, og du kan være ansvarlig for å dekke kostnadene ved avkastningen.


En utskrift eller tilbakebetaling vil bare være mulig etter at en godkjent løsning er godkjent, og med mindre vi er enige om noe, forutsatt at hele den originale utskriftsrekkefølgen er returnert til og mottatt av oss. Et utskrift vil begynne å produsere rush innen en (1) virkedag av vårt bekreftede kvittering for produktet eller en slik tidligere tid som vi kanskje er enige om. Ved gjeldende tilbakebetaling vil det bli utstedt innen 10 virkedager etter mottak av den opprinnelige produktbestillingen.


Forsendelsen er eneansvarlig med hensyn til en defekt ordre. I den grad det er tillatt i loven, er det ikke ansvar for eventuelle indirekte, tilfeldige, spesielle, følgeskader eller eksemplariske skader, inkludert, men ikke begrenset til, skader på tap av fortjeneste, goodwill, bruk, data eller andre immaterielle tap (selv om Har blitt informert om muligheten for slike skader), som følge av bestillingen. Følgende er noen retningslinjer og eksempler på problemer som ikke utgjør grunnlag for tilbakebetaling eller retur eller utskrift av et produkt:


En ordre som blir nektet på leveringstidspunktet eller avleverbare bestillinger. (Vi vil sende produktet på kundens bekostning hvis ønskelig).

 

Produktet er tapt, forsinket eller returnert på grunn av en feil gjort av kunden ved å sende riktig leveringsadresse. (For produkt som senere er funnet eller som returneres til oss, vil vi sende pakken med en korrigert adresse og belaste et ekstra fraktgebyr for forsendelsen).Produkt som forsinkes i produksjon og / eller frakt som følge av at kunden gir unøyaktig informasjon.


Produkt som medfører en høyere fraktkostnad som følge av at kunden gir unøyaktig informasjon.


Produkt som forsinkes i produksjon og / eller frakt som følge av forsinkelser i forsendelsesfirmaet, Guds handlinger, værforhold, miljømessige eller farlige varers hendelser, luftfare, offentlige fiender, offentlige myndigheter som handler med faktisk eller tilsynelatende myndighet, handler eller Unnlatelser av tolltjenestemenn, rettsmyndighet, karantene, opptøyer, streik, arbeidstopp eller nedturer eller andre arbeidstvister eller forstyrrelser, sivile oppstrammelser eller farer som utløser en krigstilstand, lokale eller nasjonale forstyrrelser i jord- eller lufttransportnettverk eller systemer På grunn av hendelser utenfor vår kontroll, forstyrrelser eller feil i kommunikasjons- og informasjonssystemer, forstyrrelser eller feil i verktøy, internasjonale tollproblemer og andre forhold som er utenfor vår direkte kontroll.


Produkt som har opplevd et fargeskift under konverteringen til CMYK-format, for eksempel som følge av at kunden har sendt inn i RGB- eller PMS Pantone-farger.

Feil som finnes i den opplastede kundefilen, for eksempel feilstaving, grafikk, blødninger, grammatikk, skadede fonter, tegnsetting, feilkutt, feil eller manglende folder, dørlinjer, beskjæringsmerker, gjennomsiktighet, overtrykk og ferdig produktstørrelse. Gjør ingen endringer på kundefiler.

 

Produkt som opplever utskrifter eller bilder som er fuzzy, pixilert eller på annen måte forvrengt som følge av at kunden gir bilder som ikke er minst 300 DPI i forholdet 1: 1 (eller 100%) og / eller i CMYK-modus.


Produkter som ikke akkurat samsvarer med farge eller blekkdensitet. Fargematcher ikke eller samsvarer med kundens spesifiserte blekkdensitet.

 

En manglende evne til å skrive ut eller skrive på produktet, med mindre produktbeskrivelsen sier noe annet. Et typisk UV-belagt produkt kan ikke skrives ut eller skrives på. Silke Laminated og Matte ferdige produkter kan eller ikke akseptere utskrift eller skriving. Vi anbefaler at du bestiller et eksemplar fra oss og test det med den skriveren / blekk du vil bruke før du legger en endelig bestilling. Er ikke ansvarlig for manglende evne til å skrive ut eller skrive på et produkt, med mindre produktet spesifikt sier at det er egnet for dette formålet.

 


Ordrer som dupliseres som følge av kundefeil.


Ordrer som er kansellert etter at bestillingen har gått i produksjon (eller prosess deretter).

 

Ordrer som inneholder daterte materialer som kommer etter den aktuelle datoen eller med utilstrekkelig tid til å bruke materialet som beregnet. Det er kundens ansvar å gi tilstrekkelig tid når du bestiller tidssensitive materialer.

 

En kundes brudd på noen av vilkårene for bruk av nettstedet og / eller bestilling av produkt.


Virus, ormer, trojanske hester og andre former for skadelig eller ondsinnet kode som ikke blir oppdaget eller fjernet ved hjelp av standardprosedyrene for virus / skadelig kode.


Tap, korrupsjon eller skade på din personlige informasjon, Kundeinnhold, bestillingshistorikk eller relatert informasjon som er lagret av.


Vår unnlatelse av å varsle deg om eventuell forsinkelse, tap eller skade i forbindelse med dine trykte produkter eller forsendelser eller unøyaktighet i slik varsel.

 

Frigivelsen av en bestilling av avsenderen uten å skaffe en signatur.

 

For spørsmål angående vår Reprint / Refund Policy, kontakt kundestøtte.


Vær oppmerksom på at rådgivning, assistanse eller veiledning enten på denne nettsiden eller via våre kundeservice representanter ikke utgjør en aksept for ansvar eller ansvar for eventuelle problemer som kan oppstå i forbindelse med en hvilken som helst utskriftsordre eller tjenester som tilbys.